Professioneel verzekeringsadvies

WELKOM BIJ AH VERZEKERINGEN

OVER ONSPersoonlijk advies maakt het verschil


Wij hebben zo onze eigen visie op de verzekeringssector. Het is een sector in volle beweging, die gekenmerkt wordt door een ouder wordend makelaarspubliek. Dit in combinatie met goedkoop geld in de markt maakt dat er tal van overnames plaatsvinden. Verzekeringskantoren worden groter, maar ook onpersoonlijker en komen verder van de klant te staan. Wij zijn ervan overtuigd dat het zowel voor onze klanten als voor onszelf loont om hierin tegendraads te zijn. Uit onderzoek blijkt immers dat mensen nog steeds graag met een bekend gezicht handelen als het gaat om hun financiën of verzekeringen.


Graag lichten wij onze visie verder toe in een persoonlijk gesprek! 


Uw risico's, onze zorg!


U en uw bedrijf lopen dagelijks risico's. Misschien bent u zich hier niet altijd van bewust. Laat ons helpen deze risico's te identificeren, te reduceren en - daar waar nodig - een gepaste verzekeringsoplossing voor te zoeken. U zal merken dat wij een grondig intake gesprek voeren en u en uw activiteit écht willen kennen. Met deze oprechte interesse én onze expertise maken wij het verschil.


Wij zijn 100% onafhankelijk en hebben een partnership met quasi alle relevante verzekeringsmaatschappijen. Ook aan de samenwerking met hen wordt veel aandacht besteed. Goed voorbereide offertedossiers en helder uitgeschreven schade-aangiftes maken dat uw dossier dikwijls een streepje voor krijgt.  


ONS TEAM

Nico Aerts

Nico.aerts@ahverzekeringen.be


Na mijn studies Licentiaat Geschiedenis rolde ik 15 jaar geleden in de verzekeringen.  Als Accountmanager Bedrijven lag mijn focus op het bouwen van langetermijnrelaties en het verlenen van deskundig advies. U kan bij mij terecht voor de begeleiding van uw verzekeringsdossier van A tot Z.   Onze expertise en een oprechte interesse in u en uw business, leiden tot uitstekende verzekeringsoplossingen.


Verder zal een goed boek bij mij nooit lang onaangeroerd blijven en ook op de diverse loopevenementen ben ik vaste klant! 


Kristof Hesius

Kristof.hesius@ahverzekeringen.be


Na afronding van mijn studie Financie- en Verzekeringswezen en meer dan 11 jaar ervaring in de verzekeringssector, kan ik u servicen in alles wat verzekeringen betreft. Of het nu gaat om het samenstellen van een offertedossier, dagelijks beheer van uw verzekeringspakket, of een second opinion, niets is mij teveel.

Verder sla ik een goede film niet af, en ook heb ik het voornemen eindelijk die loopschoenen terug aan te trekken!

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

            © 2020 AH Verzekeringen  |  Senator Alfons Jeurissenlaan 1156/6 - 3520 Zonhoven   |   info@ahverzekeringen.be   |  0460/960.735 (Nico) of 0472/651.496 (Kristof)