ONZE DIENSTEN

HOE GAAN WIJ TE WERK?


GRONDIG INTAKEGESPREK


U bent uniek, uw bedrijf is dat ook !  Verwacht van ons geen standaard-oplossingen, maar maatwerk.  Dit vereist een zekere openheid van beide partijen.  Want enkel door u écht te leren kennen, krijgt u later de juiste service.

 

U zult zien, wij doen dit grondig.  En ook al blijft het bij wat snuffelen, u steekt er altijd iets van opDE MARKTSTUDIE


Nu we u kennen, en uw risico's, start ons werk als aankoper.  Wij ondervragen verzekeraars op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding.  Geen "goedkoop is duurkoop"-oplossingen, maar degelijke verzekeringen die beantwoorden aan uw behoeften en aan de scherpste prijs.


Het resultaat is een verzekeringsdossier op uw maat.  Wij nemen de tijd om dit grondig met u door te nemen.


ANALYSE VAN UW RISICO'S


Wij bestuderen uw risico's en toetsen ze af aan uw verzekeringsdossier.  Zitten er gaten in uw verzekeringspakket ? Of bent u ergens dubbel voor verzekerd ?  Wij gaan tot op het bot en u geniet van onze expertise.  Kortom u krijgt een grondige doorlichting van uw verzekeringen.


Dit alles in mensentaal. Nu heeft u weer een klare kijk op uw dossier én uw risico's.U WORDT KLANT


Proficiat... En bedankt ! U geeft ons de kans om onze meerwaarde ook in de toekomst te bewijzen.  Wij bouwen aan een langetermijnrelatie, waar goede dienstverlening en eerlijke, transparante communicatie centraal staan.  Wij verdedigen uw belangen en adviseren u in deze complexe wereld van verzekeringen.  En dit tegen een correcte prijs.


U zal het zich niet beklagen !

            © 2020 AH Verzekeringen  |  Senator Alfons Jeurissenlaan 1156/6 - 3520 Zonhoven   |   info@ahverzekeringen.be   |  0460/960.735 (Nico) of 0472/651.496 (Kristof)